Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden!: Buurman en Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom komen onze doe-het-zelf vrienden met nog nooit eerder in de bioscoop vertoonde afleveringen. Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwe. Buurman en Buurman zijn al 40 jaar beste vrienden! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Met vijf gloednieuwe afleveringen en twee klassiekers.
×
Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden!
Buurman en Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom komen onze doe-het-zelf vrienden met nog nooit eerder in de bioscoop vertoonde afleveringen. Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwe. Buurman en Buurman zijn al 40 jaar beste vrienden! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Met vijf gloednieuwe afleveringen en twee klassiekers.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden!
Geschreven door: Marc
   02-06-2016
Ajetoo...Buurman en buurman. Wat kun je zeggen. Dit superduo is tijdloos. Maar je vind ze erg leuk of je vind het helemaal niks. Da's al veertig jaar zo en daar verandert niks aan. De melige stemacteurs Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn echter geweldig. Wel een pietsie kort hoor!
Schrijf zelf een review
loading