Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden! (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Buurman en Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom komen onze...
Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden!

Buurman en Buurman - Al 40 Jaar Beste Vrienden!

Animatie Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 56 min

Buurman en Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Daarom komen onze doe-het-zelf vrienden met nog nooit eerder in de bioscoop vertoonde afleveringen. Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwe. Buurman en Buurman zijn al 40 jaar beste vrienden! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Met vijf gloednieuwe afleveringen en twee klassiekers.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Marc
Ajetoo...Buurman en buurman. Wat kun je zeggen. Dit superduo is tijdloos. Maar je vind ze erg leuk of je vind het helemaal niks. Da's al veertig jaar zo en daar verandert niks aan. De melige stemacteurs Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn echter geweldig.
Wel een pietsie kort hoor!
loading