Knielen op een Bed Violen: Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Als Hans een diepreligieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.
×
Knielen op een Bed Violen
Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Als Hans een diepreligieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Knielen op een Bed Violen
Geschreven door: Stefan
   09-07-2016
Fantastische verfilming van het boek. De rol van Hans wordt uitstekend vertolkt door Barry Atsma. Het boek gaat nog wel wat verder in de bemoeienissen van de broeders en dat heb ik wel gemist in de film. Desalniettemin een prima film van Nederlandse bodem. Een dikke 8.
Schrijf zelf een review