Honeyz: Twee beste vriendinnen verstoppen zich onder een bed na sluitingstijd in een luxe warenhuis (de Bijenkorf). Ze hebben een opdracht van school gekregen om een verslag te schrijven met als onderwerp Hoe voelt het om...... . Daarop besluiten de vriendinnen om zich in te laten sluiten om te kijken hoe dát voelt. De serieuze Renske (Monique van der Werff) wil meteen aan het verslag beginnen, terwijl de populaire Eva (Anna Speller) hele andere plannen heeft. Eva wil feesten en helemaal los gaan: alle merkkleren passen, een parfumgevecht houden en elkaar sexy opmaken met de duurste make-up. Renske is heel netjes opgevoed en durft dat allemaal niet. Ze krijgen ruzie, maar Eva laat zich niet tegenhouden en laat haar meisjesdroom uitkomen. Dan wordt Renskes grootste nachtmerrie werkelijkheid...Tijdens het smullen van de aardbeientaarten worden ze betrapt door een reusachtige nachtbewaker (Peter Beense) die s nachts zijn rondes loopt. Het kat-en-muis spel begint. Zou dit het einde kunnen zijn van hun nachtelijke avontuur (misschien wel hun vriendschap) en kunnen ze de volgende morgen toch nog ongestraft vluchten? Meer info over deze film vind je hier: http://www.honeyzdefilm.nl
×
Honeyz
Twee beste vriendinnen verstoppen zich onder een bed na sluitingstijd in een luxe warenhuis (de Bijenkorf). Ze hebben een opdracht van school gekregen om een verslag te schrijven met als onderwerp Hoe voelt het om...... . Daarop besluiten de vriendinnen om zich in te laten sluiten om te kijken hoe dát voelt. De serieuze Renske (Monique van der Werff) wil meteen aan het verslag beginnen, terwijl de populaire Eva (Anna Speller) hele andere plannen heeft. Eva wil feesten en helemaal los gaan: alle merkkleren passen, een parfumgevecht houden en elkaar sexy opmaken met de duurste make-up. Renske is heel netjes opgevoed en durft dat allemaal niet. Ze krijgen ruzie, maar Eva laat zich niet tegenhouden en laat haar meisjesdroom uitkomen. Dan wordt Renskes grootste nachtmerrie werkelijkheid...Tijdens het smullen van de aardbeientaarten worden ze betrapt door een reusachtige nachtbewaker (Peter Beense) die s nachts zijn rondes loopt. Het kat-en-muis spel begint. Zou dit het einde kunnen zijn van hun nachtelijke avontuur (misschien wel hun vriendschap) en kunnen ze de volgende morgen toch nog ongestraft vluchten? Meer info over deze film vind je hier: http://www.honeyzdefilm.nl
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Honeyz
Geschreven door: Anoniem
   02-01-2011
Geinige film! Erg vermakelijk. Niet spectaculair goed ofzo, maar gewoon leuk.
Geschreven door: Ron
   08-12-2010
Vond het een redelijke film. Zat leuke spanning in, maar ook zeker vervelende stukjes. Vond het einde te snel, had voor mij nog wel iets spannender gemogen. Heb je niets te doen en weet je geen andere fill, dan kun je deze kijken, het is best wel leuk.
Geschreven door: Anne
   09-11-2010
Haha echt een maffe leuke meidenfilm. 2 meiden die zich s'nachs laten opsluiten in de bijenkorf en dan zich helemaal uitleven door zich te verkleden en allerlei andere gekke dingen doen. En dan maar hopen dat ze s'ochtends niet gepakt worden..! Helemaal geweldig, ik zou het ook wel zien zitten een nachtje in de bijenkorf.
Geschreven door: Jorrit
   26-03-2008
Dit is een film die niet veel om het lijf heeft maar toch tot de verbeelding spreekt. Vooral de manier waarop de tienerdames uit hun dak gaan spreekt boekdelen. Ik als vader van een tienerdochter kan me heel goed voorstellen dat twee tienermeiden dit soort dingen tot een waar feest kunnen maken. In deze film komt ook mooi naar voren hoe de serieuze Renske zich laat ompraten door de losbol Eva en uiteindelijk zelf een compleet doorgeslagen feestbeest wordt en alle fatsoensnormen verliest. Het moment dat er een beveiligingsman binnenkomt, maakte hier in huis wat reacties los. Deze man is zo fors dat mijn zoon direct al zei van: "Check die buik eens stuiteren!" en toen hij later bewusteloos op de grond lag: "Die is zo dik daar kun je de ademhaling niet van zien!" Je kunt merken dat deze film waarschijnlijk niet al te veel geld heeft gekost, het verhaal is simpel en het decor (de Bijenkorf) is natuurlijk ook niet al te duur. Verder komen er aardig wat merken in beeld en daar zal waarschijnlijk ook wel het nodige voor betaald worden.
Schrijf zelf een review
loading