Safety First online kijken / downloaden: Luc, Smos en Ingrid hebben één ding gemeen: het respect voor hun 'Head of Security', Dirk Porrez is de man die hen een job bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door een vuur gaat. Dat Dirk - ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden - nog nieuwe opdrachten weet binnen te halen, mag hét bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten. De dedication en de discipline worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen. - Safety First
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Safety First
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Safety First

Luc, Smos en Ingrid hebben één ding gemeen: het respect voor hun 'Head of Security', Dirk Porrez is de man die hen een job bezorgde in moeilijke tijden en die voor hen door een vuur gaat. Dat Dirk - ondanks sommige professionele teleurstellingen uit het verleden - nog nieuwe opdrachten weet binnen te halen, mag hét bewijs zijn dat hij er werkelijk alles aan doet om zichzelf en zijn team te promoten. De dedication en de discipline worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen.
Waardering:
Acteurs: Matteo Simoni, Ben Segers, Bruno van den Broecke
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!