Legend Of The Mummy: De archeoloog Trelawny wordt thuis in een diepe coma aangetroffen. In zijn nabijheid ligt zijn meest waardevolle bezit: de oeroude mummie van koningin Tera. Wanneer onschuldige mensen op gewelddadige en huiveringwekkende wijze het leven laten, wordt de hulp ingeroepen van John Corbeck (Louis Gosset, Jr.). Het is deze excentrieke man die alle antwoorden schijnt te weten, maar belangrijker de vragen. Wat is de kracht van de mummie? Hoe heeft zij zo'n grip kunnen krijgen op het leven van Corbeck en Trelawny? Een oude ceremonie moet helpen het duistere geheim te ontsluieren.
×
Legend Of The Mummy
De archeoloog Trelawny wordt thuis in een diepe coma aangetroffen. In zijn nabijheid ligt zijn meest waardevolle bezit: de oeroude mummie van koningin Tera. Wanneer onschuldige mensen op gewelddadige en huiveringwekkende wijze het leven laten, wordt de hulp ingeroepen van John Corbeck (Louis Gosset, Jr.). Het is deze excentrieke man die alle antwoorden schijnt te weten, maar belangrijker de vragen. Wat is de kracht van de mummie? Hoe heeft zij zo'n grip kunnen krijgen op het leven van Corbeck en Trelawny? Een oude ceremonie moet helpen het duistere geheim te ontsluieren.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (1)Legend Of The Mummy
Geschreven door: Jorrit
   25-01-2008
Wat een geweldig slechte film! Sla deze aub over. Ik hoop de de regiseur zich diep schaamt. Ik vraag me dan ook af wat die man dacht toen hij met de productie van deze film bezig was! Deze film is zo saai en voorspelbaar, dat je je aan het eind van de film zelf net een mummie voelt!
Schrijf zelf een review
loading