Crocodile 2: Een groep bankovervallers gaat met hun buit op een vliegtuig met vakantiegangers naar Mexico. Als er een storm opkomt, moet de piloot omdraaien en weer gaan landen. Maar de overvallers steken daar een stokje voor en kapen het vliegtuig. Als ze door de storm proberen te komen crasht het vliegtuig in een moeras. De overlevenden moeten zich een weg uit het moeras weten te banen; de woonplaats van een enorme krokodil!
×
Crocodile 2
Een groep bankovervallers gaat met hun buit op een vliegtuig met vakantiegangers naar Mexico. Als er een storm opkomt, moet de piloot omdraaien en weer gaan landen. Maar de overvallers steken daar een stokje voor en kapen het vliegtuig. Als ze door de storm proberen te komen crasht het vliegtuig in een moeras. De overlevenden moeten zich een weg uit het moeras weten te banen; de woonplaats van een enorme krokodil!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Crocodile 2
Geschreven door: Jorrit
   25-01-2008
Zie ook deel 1 van deze film, eigenlijk net zo vermakelijk. Net als de Jaws serie houdt de film je in spanning! Alleen is de haai hier vervangen door een krokodil! Voor degenen met een sterke maag is dat lachen, gieren, brullen!!!
Schrijf zelf een review
loading