Love On The Side: Eve werkt in een wegrestaurant in het kleine stadje Squamish. Al jaren is ze helemaal weg van de lokale kanjer Jeff. Maar ze is nogal onzeker en maakt zich zorgen over haar gewicht. Opeens duikt Linda Avery op, een blonde stoot uit de grote stad, die de hele mannelijke bevolking op zijn kop zet. Jeff gooit onmiddellijk al zijn charmes in de strijd om Linda voor zich te winnen. In plaats dat Linda op alle aandacht van de mannen ingaat, heeft zij alleen oog voor Eve. Er ontstaat een bizarre en humoristische driehoeksverhouding waarin Jeff, Eve en Linda alle drie proberen de ander te versieren.
×
Love On The Side
Eve werkt in een wegrestaurant in het kleine stadje Squamish. Al jaren is ze helemaal weg van de lokale kanjer Jeff. Maar ze is nogal onzeker en maakt zich zorgen over haar gewicht. Opeens duikt Linda Avery op, een blonde stoot uit de grote stad, die de hele mannelijke bevolking op zijn kop zet. Jeff gooit onmiddellijk al zijn charmes in de strijd om Linda voor zich te winnen. In plaats dat Linda op alle aandacht van de mannen ingaat, heeft zij alleen oog voor Eve. Er ontstaat een bizarre en humoristische driehoeksverhouding waarin Jeff, Eve en Linda alle drie proberen de ander te versieren.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Love On The Side
Geschreven door: Jorrit
   21-12-2007
Een hilarisch plot waarin de karakters allemaal met elkaar verbonden zijn! Het verhaal ontplooit zich tot een chaotische verhouding tussen de rollen. Zeker een aanrader als je van grappige situaties houdt in de romantische sfeer!
Schrijf zelf een review