Wat Mannen Willen (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 'Wat Mannen Willen', de nieuwste Vlaamse RomCom, van het productiehuis Marmalade Films, volgen we...
Wat Mannen Willen

Wat Mannen Willen

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

In 'Wat Mannen Willen', de nieuwste Vlaamse RomCom, van het productiehuis Marmalade Films, volgen we de levens van zes mannen die op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk, in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wat Mannen Willen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Geert
Belgische romcom. Luchtig verhaal, perfecte cast. Verschillende verhaallijnen van koppels die door een moeilijke periode gaan, toch kunnen genieten van het leven, en zoals altijd komt het ook in deze verhalen op het einde meestal goed. Leuk wel hoe de aparte verhalen elkaar toch vinden in de film en samenkomen. Vlaamse humor met typische vlaamse cast, verhaallijnen komen uit Love Actually en Zot van A. Zeer ontspannende feel good movie.
loading