Wat Mannen Willen: In 'Wat Mannen Willen', de nieuwste Vlaamse RomCom, van het productiehuis Marmalade Films, volgen we de levens van zes mannen die op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk, in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.
×
Wat Mannen Willen
In 'Wat Mannen Willen', de nieuwste Vlaamse RomCom, van het productiehuis Marmalade Films, volgen we de levens van zes mannen die op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk, in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Wat Mannen Willen
Geschreven door: Geert
   08-04-2016
Belgische romcom. Luchtig verhaal, perfecte cast. Verschillende verhaallijnen van koppels die door een moeilijke periode gaan, toch kunnen genieten van het leven, en zoals altijd komt het ook in deze verhalen op het einde meestal goed. Leuk wel hoe de aparte verhalen elkaar toch vinden in de film en samenkomen. Vlaamse humor met typische vlaamse cast, verhaallijnen komen uit Love Actually en Zot van A. Zeer ontspannende feel good movie.
Schrijf zelf een review
loading