Voodoo Moon: In een dorpje in Tennesee werd 20 jaar geleden een ongekend bloedbad aangericht. Gemanipuleerd door een gruwelijke duivelse macht maakten de inwoners hun eigen familie en vrienden genadeloos af. Cole en Heather waren getuige van de slachting waar ook hun eigen ouders afschuwelijk aan hun einde kwamen. Sindsdien hebben zij onverklaarbare bovennatuurlijke krachten. Cole is vastberaden om de demon die hun leven verwoestte te vernietigen. Cole en Heather verzamelen een groep mensen, die Cole in het verleden geholpen heeft, om de strijd aan te gaan. Ze zijn letterlijk bereid hun ziel op het spel te zetten om deze demon te verslaan.
×
Voodoo Moon
In een dorpje in Tennesee werd 20 jaar geleden een ongekend bloedbad aangericht. Gemanipuleerd door een gruwelijke duivelse macht maakten de inwoners hun eigen familie en vrienden genadeloos af. Cole en Heather waren getuige van de slachting waar ook hun eigen ouders afschuwelijk aan hun einde kwamen. Sindsdien hebben zij onverklaarbare bovennatuurlijke krachten. Cole is vastberaden om de demon die hun leven verwoestte te vernietigen. Cole en Heather verzamelen een groep mensen, die Cole in het verleden geholpen heeft, om de strijd aan te gaan. Ze zijn letterlijk bereid hun ziel op het spel te zetten om deze demon te verslaan.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Voodoo Moon
Geschreven door: Jorrit
   10-03-2008
Wil je een slechte horrorfilm zien, zo slecht dat ie gewoon grappig is? Dan heb je aan deze film een goede kandidaat. Een flauw plot en goedkope special effects maken van deze film eerder een slapstick dan dat je op het puntje van je stoel zit. Neem hem met een korrel zout en deze film zal je kostelijk vermaken!
Schrijf zelf een review
loading