Masters Of Horror - Haeckels Tale: Ernest Haeckel (Derek Cecil) is een student medicijnen in het England van de vorige eeuw. Hij is nogal geobsedeerd in het opwekken van de doden zoals zijn Duitse vakbroeder Frankenstein. In tegenstelling tot Frankenstein is Haeckel niet echt succesvol. Ernest gaat zelf niet verder met experimenteren, maar de interesse in leven na de dood blijft bij hem. Als zijn vader op sterven ligt, vertrekt hij op reis om zijn vader nog een keer te zien. Tijdens zijn reis overnacht bij op de boerderij van Wolfram (Tom McBeath) en zijn appetijtelijke vrouw Elise (Leela Savasta). Als midden in de nacht Ernest wakker wordt, blijkt Elise op weg naar het naastgelegen kerkhof. Ondanks de waarschuwingen van Wolfram gaat Ernest haar achterna. Op het kerkhof treft Ernest een bizar schouwspel aan boordevol seks en zombies.
×
Masters Of Horror - Haeckels Tale
Ernest Haeckel (Derek Cecil) is een student medicijnen in het England van de vorige eeuw. Hij is nogal geobsedeerd in het opwekken van de doden zoals zijn Duitse vakbroeder Frankenstein. In tegenstelling tot Frankenstein is Haeckel niet echt succesvol. Ernest gaat zelf niet verder met experimenteren, maar de interesse in leven na de dood blijft bij hem. Als zijn vader op sterven ligt, vertrekt hij op reis om zijn vader nog een keer te zien. Tijdens zijn reis overnacht bij op de boerderij van Wolfram (Tom McBeath) en zijn appetijtelijke vrouw Elise (Leela Savasta). Als midden in de nacht Ernest wakker wordt, blijkt Elise op weg naar het naastgelegen kerkhof. Ondanks de waarschuwingen van Wolfram gaat Ernest haar achterna. Op het kerkhof treft Ernest een bizar schouwspel aan boordevol seks en zombies.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Haeckels Tale
Geschreven door: Jorrit
   18-04-2008
Wie van sprookjes houdt, zit bij deze film goed! Alleen is het niet geschikt voor jonge kijkertjes! Zelden heb ik zo geboeid een verhaal gevolgd. Meeslepend, dramatisch en spreekt tot de verbeelding. Ook zit er wel een flinke dosis zwarte humor in! Wederom een uniek stukje film! Laat je verrassen door de onverwachte plotwending! Ik hoop dat je een sterke maag hebt...
Schrijf zelf een review
loading