Masters Of Horror - Imprint: Aan een met lijken bezaaide rivieroever van het 19e eeuwse Japan treffen we een Amerikaanse journalist. Hij is zijn huis ontvlucht om een duister geheim te ontlopen. Zijn zoektocht naar zijn verloren geliefde, leidt hem naar een donker en mysterieus eiland. Het enige onderkomen op dit eiland is een bordeel. Hier staat hem een angstaanjagende nacht te wachten.
×
Masters Of Horror - Imprint
Aan een met lijken bezaaide rivieroever van het 19e eeuwse Japan treffen we een Amerikaanse journalist. Hij is zijn huis ontvlucht om een duister geheim te ontlopen. Zijn zoektocht naar zijn verloren geliefde, leidt hem naar een donker en mysterieus eiland. Het enige onderkomen op dit eiland is een bordeel. Hier staat hem een angstaanjagende nacht te wachten.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Imprint
Geschreven door: Jorrit
   09-04-2008
Dat Japanners de meest zieke ideeŽn in films verwerken was bekend. Daar is deze film zeker geen uitzondering op! Een duister melancholisch verhaal vol met onverwachte wendingen. Laat je verrassen door de Japanse cultuur en ervaar wat zij horror vinden. Je zult naar meer van dit genre op zoek gaan na het zien van deze film!
Schrijf zelf een review