Masters Of Horror - Dreams In The Witch-House: Twee verhalen uit de serie tv-films Masters of Horror, 12 griezelverhalen geregisseerd door een aantal grote namen uit het genre. Het eerste verhaal, Dreams in the Witch House, gaat over de student Walter die uit financiele overwegingen de zolder van een vervallen pand ergens in New England betrekt en vervolgens gekweld wordt door ijzingwekkende nachtmerries over onder meer een afzichtelijke heks. In Deer Woman onderzoekt een enigszins aan lager wal geraakte agent een serie bizarre moorden die lijken te zijn gepleegd door een mysterieus, hertachtig wezen.
×
Masters Of Horror - Dreams In The Witch-House
Twee verhalen uit de serie tv-films Masters of Horror, 12 griezelverhalen geregisseerd door een aantal grote namen uit het genre. Het eerste verhaal, Dreams in the Witch House, gaat over de student Walter die uit financiele overwegingen de zolder van een vervallen pand ergens in New England betrekt en vervolgens gekweld wordt door ijzingwekkende nachtmerries over onder meer een afzichtelijke heks. In Deer Woman onderzoekt een enigszins aan lager wal geraakte agent een serie bizarre moorden die lijken te zijn gepleegd door een mysterieus, hertachtig wezen.
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Masters Of Horror - Dreams In The Witch-House
Geschreven door: Eliza
   30-11-2012
Een geweldige film. Een klassieker waar een horrorfan zijn bloed van gaat kolken. Schizofrenie is er niks bij en deze film laat maar weer zien hoe gevaarlijk het onbekende kan zijn. Er is wel een nadeel, want in de filminfo staat dat het om twee verhalen zou gaan, al heb ik die alleen van de muis met het mensengezicht gezien, die goed weet hoe hij je op welke slagader het snelst laat bloeden. Daarom voor de eerste film een dikke 10 voor de tweede een 1 dat maakt een mager 6je die deze film niet verdient.
Geschreven door: Jorrit
   09-04-2008
Dit verhaal is gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft. Voor degene die bekend is met zijn werk zegt dit waarschijnlijk al genoeg! Voor de leken: H.P. Lovecraft schreef meesterlijk zieke verhalen en theorieŽn over occulte zaken. Hij was zijn tijd ver vooruit! Om die reden kan ik niet meer dan deze film aanraden!
Schrijf zelf een review
loading