Masters Of Horror - Deer Woman: Een aan lager wal geraakte politie agent mag zich slechts bezig houden met zaken die over (huis)dieren gaan. En beslist niet meer met moordzaken. Toeval treft dat een vrachtwagenchauffeur vermoord lijkt te zijn door een hert. Zijn collegas geloven niets van deze theorie, maar hij weet ze toch te overtuigen door de vergelijkbare Londense Wolfman zaak uit 1981 aan te halen.
×
Masters Of Horror - Deer Woman
Een aan lager wal geraakte politie agent mag zich slechts bezig houden met zaken die over (huis)dieren gaan. En beslist niet meer met moordzaken. Toeval treft dat een vrachtwagenchauffeur vermoord lijkt te zijn door een hert. Zijn collegas geloven niets van deze theorie, maar hij weet ze toch te overtuigen door de vergelijkbare Londense Wolfman zaak uit 1981 aan te halen.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Deer Woman
Geschreven door: Jorrit
   09-04-2008
We kennen John Landis allemaal wel van An American Werewolf. Nu zet hij een andere legende op film! Hij brengt het met een flinke dosis zwartgallige humor zoals we dat van horrorfilms gewend zijn en weet humor goed met horror te mixen. Zeker geen slechte zet! Kijk en leer meer over indianen bijgeloof!
Schrijf zelf een review