Masters Of Horror - Homecoming: Heel Amerika raakt in shock wanneer er ondekt wordt dat de gesneuvelde soldaten uit de oorlog in Irak ontwaken als zombies. Media en politiek proberen hier onmiddelijik hun voordeel uit te halen door de zombies te gebruiken voor hun eigen egoistische doeleinden. Uiteraard laten de zombies zich niet misbruiken en onstaat er een bloedige confrontatie.
×
Masters Of Horror - Homecoming
Heel Amerika raakt in shock wanneer er ondekt wordt dat de gesneuvelde soldaten uit de oorlog in Irak ontwaken als zombies. Media en politiek proberen hier onmiddelijik hun voordeel uit te halen door de zombies te gebruiken voor hun eigen egoistische doeleinden. Uiteraard laten de zombies zich niet misbruiken en onstaat er een bloedige confrontatie.
Details
Regisseurs:Joe Dante
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Masters Of Horror - Homecoming
Geschreven door: Jorrit
   09-04-2008
Dit is niet zo zeer een bloederige horrorfilm met veel doodslag of gore FX. Het is meer satirisch en doet beroep op je fantasie. Er zit misschien wat veel politiek bla bla in. Maar dat doet de film eigenlijk alleen maar goed. Suggestieve horror! Geeft je stof tot nadenken. Dan wordt het pas echt eng!
Schrijf zelf een review