Sinister 2 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze angstaanjagende horror verhuist een alleenstaande moeder met haar twee zoons naar een afgelegen huis om een...
Sinister 2

Sinister 2

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 33 min

In deze angstaanjagende horror verhuist een alleenstaande moeder met haar twee zoons naar een afgelegen huis om een nieuw leven op te bouwen. De verhuizing verandert echter al snel in een nachtmerrie, wanneer de helse geschiedenis van het huis zich herhaalt. Haar zoontje begint schokkende tekeningen te maken op de muren en heeft het over onzichtbare nieuwe vrienden. Ze denkt dat het tussen zijn oren zit, tot ze zelf oog in oog staat met de huiveringwekkende gestalte Bughuul. Met de hulp van haar advocaat doet ze er letterlijk alles aan om deze demon te stoppen..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sinister 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Ja wat moeilijk te pijlen, deze film. Hij was zeker niet verkeerd, maar wie sinister 1 heeft gezien, zal deze wat tegen vinden vallen. Deel 1 was behoorlijk duister en somber, deze film daalt helaas niet af naar dat niveau... Toch is het zeker geen verkeerde film, als je niet teveel hangt naar het eerste deel. Daarom van ons toch wel een goede zeven als waardering.

Reviews

Johan
hij viel wat tegen, de omschrijving is spannender
Nicole
Jammer genoeg viel deze film erg tegen, op de een of andere manier kwam deze film niet op gang. Bepaalde momenten dacht ik toch getriggerd te worden om verder te kijken, maar ook dat zakte weer snel in. De spanning bleef dan ook uit. Het verhaal is zwak en niet boeiend. Toch zagen de horror scenes er best reëel en goed uit en dat is het enige pluspunt wat ik kan verzinnen. De trailer heeft mij doen overhalen om toch te kiezen voor deze film, maar deed niet aan de volwachting. Erg jammer van mijn movie-credit.
loading