Testament of Youth (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vera Brittain is een vooraanstaand journaliste, feministe en pacifiste. Testament of Youth is tevens de titel...
Testament of Youth

Testament of Youth

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 4 min

Vera Brittain is een vooraanstaand journaliste, feministe en pacifiste. Testament of Youth is tevens de titel van haar biografie uit 1933, waarin een beschrijving staat van haar ervaringen tijdens de Eerste Wereldoorlog en het begin van haar weg naar het pacifisme.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Testament of Youth aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
In eerste instantie is er weerstand tegen de hoofdrolspeelster maar op een bijkans onfilmische wijze ga je al snel aan haar kant staan. Dat ze bovendien, hoewel erg jong, een bijzonder acteertalent blijkt te hebben werkt natuurlijk ook mee. Dit maakt de geloofwaardigheid van haar belevenissen sterk. Die belevenissen zijn nogal heftig. Zeker als je er na afloop nog over nadenkt.Geen gewelddadigheden in deze realistische oorlogsfilm maar de beelden van de jongens in loopgraven en veldhospitalen zeggen genoeg mbt tot de waanzin van oorlog voeren. Ontroerende en realistische film! Ga hem zien!
loading