The Legend Of The Evil Lake: De zegel is verbroken, en een tragische liefde begint... Duizenden jaren geleden weet generaal Shilla alle stammen samen te voegen tot een verenigd koninkrijk. Daartoe moordt hij de laatste stam die geleid wordt door koningin Auta uit. Het bloed, de woede en geest van koningin Auta vormen "The evil lake". Shilla weet het meer te verzegelen met zijn zwaard. Achthonderd jaar later weet het boerenmeisje Jaunbie het zwaard los te trekken en het zegel te verbreken.
×
The Legend Of The Evil Lake
De zegel is verbroken, en een tragische liefde begint... Duizenden jaren geleden weet generaal Shilla alle stammen samen te voegen tot een verenigd koninkrijk. Daartoe moordt hij de laatste stam die geleid wordt door koningin Auta uit. Het bloed, de woede en geest van koningin Auta vormen "The evil lake". Shilla weet het meer te verzegelen met zijn zwaard. Achthonderd jaar later weet het boerenmeisje Jaunbie het zwaard los te trekken en het zegel te verbreken.
Details
Geluid: 5.1 bij 1850Kbps
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Legend Of The Evil Lake
Geschreven door: Jorrit
   19-03-2008
Wederom een leuke Chinese Kung-fu film. Kung-fu doet het altijd goed in films. Ook heeft deze film alle typische Chinese verhaalelementen in zich: romantiek, drama, actie. En dat alles in een fantasievolle setting die we van de Chinezen gewend zijn! Je kunt deze film vergelijken met Crouching Tiger Hidden Dragon, maar dan zonder de overdreven specialeffects.
Schrijf zelf een review
loading