Amy's Orgasm: Amy is een succesvolle schrijfster van feministische boeken. Ze predikt dat vrouwen helemaal geen man nodig hebben om zich compleet te voelen, want mannen zijn maar goed voor een ding! Om haar laatste boek te promoten doet ze mee aan de talkshow van DJ Matthew Starr. Hoewel hij bekend staat om zijn seksisme en onweerstaanbare charme gaat ze op zijn uitdaging voor een date in. Amy valt als een blok voor deze macho maar ze kan het natuurlijk niet maken om verliefd te worden op Matthew, exact de man waar ze haar lezeressen altijd voor waarschuwt!
×
Amy's Orgasm
Amy is een succesvolle schrijfster van feministische boeken. Ze predikt dat vrouwen helemaal geen man nodig hebben om zich compleet te voelen, want mannen zijn maar goed voor een ding! Om haar laatste boek te promoten doet ze mee aan de talkshow van DJ Matthew Starr. Hoewel hij bekend staat om zijn seksisme en onweerstaanbare charme gaat ze op zijn uitdaging voor een date in. Amy valt als een blok voor deze macho maar ze kan het natuurlijk niet maken om verliefd te worden op Matthew, exact de man waar ze haar lezeressen altijd voor waarschuwt!
Details
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (3)Amy's Orgasm
Geschreven door: Anoniem
   26-12-2012
Dit is wel een grappig filmpje. Af en toe werkte de rol van de hoofdrolspeelster me op de zenuwen. Maar verder is het een vermakelijke film. Moet wel eerlijk zeggen: 'het is een aardige film', maar dat je niets mist als je het niet ziet. Toch wel een B-film. Een 6-.
Geschreven door: Gert
   21-12-2010
Een echte vrouwenfilm! Wel humoristisch maar verder totaal over the top! Wel leuk om samen te kijken. Verder typisch vrouwenfilm.
Geschreven door: Jorrit
   28-01-2008
Een leuk verhaal in de stijl van Sex and the City. Echt een leuke film om te kijken met je partner! Verwacht echter geen sexuele dingen, hoewel de titel het wel suggereert. Het is een leuke humoristische film met een knipoog naar sexuele spanning tussen mannen en vrouwen!
Schrijf zelf een review