Black Point: John Hawkins was een gerespecteerde marine officier met een gouden toekomst. Nadat zijn zes jarige dochter is verdwenen en zijn huwelijk op de klippen is gelopen is hij de dronkaard van het dorp 'Black Point'. Als de beeldschone Natalie in het dorp komt wonen vliegen de vonken tussen hen heen en weer. Maar hun geluk is van korte duur want haar gewelddadige echtgenoot 'Gus' komt de vreugde verstoren, met in zijn kielzog drie miljoen dollar aan wit gewassen geld, een stel criminelen, achterdocht en verraad. Een spannende strijd vol avontuur en hartstocht begint.
×
Black Point
John Hawkins was een gerespecteerde marine officier met een gouden toekomst. Nadat zijn zes jarige dochter is verdwenen en zijn huwelijk op de klippen is gelopen is hij de dronkaard van het dorp 'Black Point'. Als de beeldschone Natalie in het dorp komt wonen vliegen de vonken tussen hen heen en weer. Maar hun geluk is van korte duur want haar gewelddadige echtgenoot 'Gus' komt de vreugde verstoren, met in zijn kielzog drie miljoen dollar aan wit gewassen geld, een stel criminelen, achterdocht en verraad. Een spannende strijd vol avontuur en hartstocht begint.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 4:3
×
Reviews (1)Black Point
Geschreven door: Jorrit
   17-03-2008
David Caruso heeft weer een zeer goede film neergezet! Ook de andere acteurs leveren goed acteerwerk. Het geheel wordt in een spannend jasje gehesen en sleept je mee in spannende plots en bloedstollende spanning! Ik ga niets verklappen over het plot. Daar mag je zelf door verrast worden!
Schrijf zelf een review
loading