Bloed, Zweet en Tranen: In de film worden de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen 't' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?
×
Bloed, Zweet en Tranen
In de film worden de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen 't' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Bloed, Zweet en Tranen
Geschreven door: Patricia
   29-11-2015
Goeie film goed in elkaar gezet verteld en zegt een hoop over hazes zijn leven.
krijgt een verdiende 7.
Geschreven door: Mariska
   20-11-2015
Uiteraard is het grootste gedeelte van de verhaal lijn wel bekend. Echter toch wordt je zo nu en dan verrast. Net even iets erger dan gedacht. Wel een film die je gezien moet hebben. Huren dus...
Schrijf zelf een review
loading