Bloed, Zweet en Tranen (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de film worden de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes verteld; zijn rauwe jeugd en de...
Bloed, Zweet en Tranen

Bloed, Zweet en Tranen

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 48 min

In de film worden de drie belangrijkste fases uit het leven van André Hazes verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen 't' en zijn moeizame laatste maanden in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?

Echte mensen Emotioneel Strijd Volkszanger Zwart-wit Jaren '80 Amsterdam

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Mariska
Uiteraard is het grootste gedeelte van de verhaal lijn wel bekend. Echter toch wordt je zo nu en dan verrast. Net even iets erger dan gedacht. Wel een film die je gezien moet hebben. Huren dus...

Reviews

Patricia
Goeie film goed in elkaar gezet verteld en zegt een hoop over hazes zijn leven.
krijgt een verdiende 7.
loading