Poltergeist (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De legendarische producent Sam Raimi en regisseur Gil Kenan blazen nieuw leven in de ultieme horror classic...
Poltergeist

Poltergeist

Horror
Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

De legendarische producent Sam Raimi en regisseur Gil Kenan blazen nieuw leven in de ultieme horror classic Poltergeist. Als de familie Bowen in het schijnbaar perfecte nieuwe huis gaat wonen, beginnen onheilspellende geesten ze te achtervolgen. Wanneer angstaanjagende verschijningen dochter Maddy ontvoeren moet haar familie haar zien te redden, anders zal Maddy voor altijd verdwijnen. Als je het aandurft, staat deze remake garant voor nachtmerrieachtige momenten en een opwindende climax!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Poltergeist aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Nicole
Poltergeist is een Amerikaanse horrorfilm uit 2015, de remake van de bekende Poltergeistfilms uit 1982 van Steven Spielberg. Ik vond de film verrassend, heb me goed geamuseerd. Het fijne van deze remake zijn de huidige film technieken, die het kijken zeer aangenaam maken en waardoor de effecten goed te voorschijn komen. Vond dat vooral de kinderen goed in hun rol zaten. Hoewel de oude Poltergeistfilms natuurlijk erg goede klassiekers blijven en bijna niet te evenaren zijn, vind ik deze remake zeer de moeite waard om gekeken te worden! Bij de omschrijving staan wel de verkeerde acteurs namen?

Reviews

Coen en Nelly
We dachten: een remake van Poltergeist waarin Sam Raimi de hand heeft, dat is toch die briljante man van o.a. Drag me to Hell? Dit zal wel een goede film zijn... Helaas, wangedrocht gaat misschien iets te ver, maar kijk maar gewoon het origineel. Deze film voegt niets toe, heeft belabberde special effects en het acteerwerk is ook maar zozo. Deze film beoordelen wij met een magere vier. Hopelijk is de volgende film van Raimi weer van het oude, goede niveau...
jack
Een matige remake, ingekort verhaal en de orginele versie had betere fx als deze.
loading