Big Hero 6 NL: NEDERLANDS GESPROKEN. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
×
Big Hero 6 NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Big Hero 6 NL
Geschreven door: Geert
   03-09-2015
Zeer mooie animatiefilm. De leuke en minder leuke momenten in een leven worden niet geschuwd en dat is wel even schrikken. Maar ook heel wat humor en zeer mooi en hip gemaakt. Hiro is een jonge kerel, verzot op technologie en Bot fights. Zijn broer moedigt hem aan zich in te schrijven in het NERD academy en hiervoor moet hij een project indienen. Dat project is zo goed dat het wordt verkozen en Hiro wordt toegelaten. Zijn uitvinding zal meerdere mensen beÔnvloeden, sommigen ten goede andere ten slechte. Prachtig avontuur voor jong en oud en misschien eind goed al goed? Check it out...
Geschreven door: Anoniem
   27-07-2015
Leuke film om met de familie te kijken! Spanning, emotie en humor!
Geschreven door: NatanaŽl
   29-06-2015
Dit is echt een SUPER film!!! Het is helemaal geweldig als je van superhelden houdt. Het verhaal zit goed in elkaar en de animatie is echt super goed gemaakt! Het is echt geweldig om alle 'special effects' te zien en om de emoties die er in vertolkt worden te zien. Ongelooflijk hoe goed de emoties uitkomen ondanks dat het een tekenfilm/animatie is! Je leeft zo mee met de held en hoopt dat de schurk gepakt wordt! De waarde van vriendschap wordt heel erg benadrukt en B-Max is gewoon super lief! Heerlijke film voor elk moment van de dag, met het hele gezin! Zeker een aanrader!
Schrijf zelf een review
loading