Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Birdman vertelt het verhaal van acteur Riggan Thomson. Riggan stond in de jaren...
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 54 min

Birdman vertelt het verhaal van acteur Riggan Thomson. Riggan stond in de jaren '80 bekend om zijn rol als superheld Birdman, maar komt nu al jaren niet meer aan de bak. Hij plant een grootse comeback door een Broadway show te schrijven, te regisseren en de hoofdrol te vertolken. Ondertussen worstelt hij met kritieken van buitenaf, zijn vervreemde dochter en zijn alter ego Birdman.

Einde Confrontatie Vergankelijkheid Visuele stijl Broadway

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Renée
De regisseur Iñárittu heeft prachtige films op zijn naam staan zoals: "Amores perros", "21 grams" en "Babel". Dit zijn alle mozaiekvertellingen waarbij de levens van de hoofdpersonen op een bepaald moment bij elkaar komen. "Birdman" is een persoonlijk (ego)portret, dat zich geheel in/om een (tries) theatergebouw afspeelt. Thema's: angst voor verlies van roem/aanzien, artiestenbestaan vs. gezinsleven, dissociatie. Ik mis de ruimte/verte(s) van zijn vorige films.
loading