Mommy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een weduwe heeft als alleenstaande ouder de taak om voor haar moeilijk opvoedbare, gewelddadige zoon te zorgen. Ze vindt...
Mommy

Mommy

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 13 min

Een weduwe heeft als alleenstaande ouder de taak om voor haar moeilijk opvoedbare, gewelddadige zoon te zorgen. Ze vindt daarbij steun wanneer een mysterieuze buurvrouw zich in het huishouden van de twee begint te nestelen. Deze vrouw geeft de moeder de ondersteuning die ze nodig heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mommy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Deze film stemt tot nadenken. wat als je een moeilijk , gewelddadig kind hebt?Wat gaat er door je heen als moeder , in dit geval weduwe ? welke invloed heeft jouw gedrag op dat van je kind? Heeft het wel invloed ? Deze moeder gaat door veel tumult heen en is dan ook chaotisch door het overlijden van haar man en tevens het gedrag van de zoon. Maar hoe voelt deze zich ? wat doet een kind in volle adolescentie om te overleven na een trauma ? Deze film toont het wel. Mooi neergezet door alle personage's , tevens mooi geheel ! Psychologisch inzicht geen vereiste wel pluspunt , 7 !
loading