2c6ae45a3e88aee548c0714fad7f8269
The Operator online kijken / downloaden: Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad gaan een nieuwsteam met verslaggever Sara Kovic, cameraman Milo Burns en producer Charlie McNeel op onderzoek uit naar huizen die zijn teruggenomen door de bank. In een vreemd huis, ontdekt het nieuwsteam een doos videobanden in een gesloten kast. De familie die er woonden is gevlucht, uit angst voor hun leven. Op de videobanden is een gezichtsloze figuur, gekleed in een donker, pak te zien die de bewoners achtervolgd en kwelt... en ze langzaam tot waanzin drijft. - The Operator
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Operator
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Operator

Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad gaan een nieuwsteam met verslaggever Sara Kovic, cameraman Milo Burns en producer Charlie McNeel op onderzoek uit naar huizen die zijn teruggenomen door de bank. In een vreemd huis, ontdekt het nieuwsteam een doos videobanden in een gesloten kast. De familie die er woonden is gevlucht, uit angst voor hun leven. Op de videobanden is een gezichtsloze figuur, gekleed in een donker, pak te zien die de bewoners achtervolgd en kwelt... en ze langzaam tot waanzin drijft.
Waardering:
Acteurs: Doug Jones, Alexandra Breckenridge, Jake McDorman
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!