Wrecked (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de thriller Wrecked komt een man bij bewustzijn in een autowrak in een ravijn. Hij is gewond, zijn benen zitten vast en...
Wrecked

Wrecked

Thriller Drama Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 26 min

In de thriller Wrecked komt een man bij bewustzijn in een autowrak in een ravijn. Hij is gewond, zijn benen zitten vast en hij weet niet wie hij is en hij hoe hij daar gekomen is. Op de radio klinkt alleen een ruisend nieuwsbericht over een gewelddadige bankroof die fout is gegaan en op de achterbank ligt een dode man die wel eens een van de daders zou kunnen zijn. Wanneer de man zich buiten de auto begeeft moet hij vertrouwen op zijn oer- instincten en alles gebruiken wat er maar in zijn omgeving te vinden is om te overleven. Geconfronteerd met overweldigende obstakels, zowel echt als illusies, moet hij achter zijn ware identiteit zien te komen en de consequenties accepteren die dat met zich meebrengt.

Acteerprestatie Spannend Psychologisch Overlevingsstrijd Autowrak Hedendaags Afgelegen bos

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading