2de5d16682c3c35007e4e92982f1a2ba
Rosie's Son online kijken / downloaden: Lorenz Meran (40), een homoseksuele schrijver die lijdt aan een writer's block, heeft Berlijn verlaten om terug te keren naar het oosten van Zwitserland om er voor zijn bejaarde moeder Rosie te zorgen. Als hij geconfronteerd wordt met het feit dat de altijd levenslustige Rosie zowel thuiszorg als een verblijf in een verzorgingstehuis weigert, concludeert hij dat hij voor een hele tijd vastzit in zijn geboortestad Altstätten. Maar het is niet alleen de strijd om haar zelfstandigheid die hem dwarszit, hij kampt ook met het verlies van haar waardigheid. - Rosie's Son
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Rosie's Son
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Rosie's Son

Lorenz Meran (40), een homoseksuele schrijver die lijdt aan een writer's block, heeft Berlijn verlaten om terug te keren naar het oosten van Zwitserland om er voor zijn bejaarde moeder Rosie te zorgen. Als hij geconfronteerd wordt met het feit dat de altijd levenslustige Rosie zowel thuiszorg als een verblijf in een verzorgingstehuis weigert, concludeert hij dat hij voor een hele tijd vastzit in zijn geboortestad Altstätten. Maar het is niet alleen de strijd om haar zelfstandigheid die hem dwarszit, hij kampt ook met het verlies van haar waardigheid.
Waardering:
Acteurs: Sibylle Brunner, Judith Hofmann, Louis Krähenbühl
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!