Love of My Life (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een man wordt wakker in een oud en verlaten ziekenhuis. Hij ligt vastgebonden op een operatietafel. Op een...
Love of My Life

Love of My Life

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

Een man wordt wakker in een oud en verlaten ziekenhuis. Hij ligt vastgebonden op een operatietafel. Op een beeldscherm ziet hij zijn vriendin, opgesloten in een ruimte die waarschijnlijk het mortuarium is. Dan verschijnt er een man in een chirurgenoutfit. Hij vertelt de gevangene dat hij gruwelijk zal worden gemarteld. Na vijf dagen zal hij voorgoed uit zijn lijden worden verlost en zal zijn vriendin op vrije voeten komen. Maar als hij de pijn niet kan verdragen, zal zijn geliefde in zijn plaats worden gedood. Zo staat de gevangene voor een onmogelijke keuze: zijn geliefde of zijn leven?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Love of My Life aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een wat vreemde, aparte, niet geheel prettige film om te kijken. Mijn vrouw vond hem wel goed, ikzelf twijfel. De acteerprestaties zijn wel goed te noemen. Ik weet het niet zo goed. Er zijn veel betere in dit soort films. Mijn vrouw geeft een 8, ik een 5, dus komen we uit op een 6 1/2. Kijk en oordeel zelf.

Reviews

Anoniem
Slecht... zo slecht... Er gebeurd weinig, en als er wel wat dreigt te gebeuren, zien wij een saaie flashback. Deze film slaat echt nergens op.
Horror? Nee!
Thriller? Nee!
Drama? Nee!

Wat is het dan wel? Saai!! Gewoon saai, en zo zo zo slecht.
Nicole
Ik weet nog steeds niet wat ik van deze film moet denken of wat voor een review ik hier bij moet schrijven? Wat een rare aparte film. Toen ik de omschrijving gelezen had was ik wel enthousiast maar tijdens het kijken werd het steeds minder. Zo wie zo een horror kan ik deze film niet noemen, want de martelpraktijken krijg je amper in beeld, daarbij zit de verhaallijn raar in elkaar en is erg verwarrend je moet heel goed op blijven letten. Er zitten wel wat logische punten in het verhaal verwerkt, maar de film in z'n geheel genomen snap ik hem nog steeds niet, het kijkt dan ook niet lekker weg. Voor mij in ieder geval een tegenvaller. Persoonlijk denk ik dat je diep na moet denken en goed intelligent moet zijn om de film enig sinds goed te vinden en te begrijpen, dus een film voor een kleine bepaalde doelgroep! Succes.
loading