848c4965359e617d5e16c924b4a85fd9
Maleficent online kijken / downloaden: Voortgedreven door wraak en een groot verlangen om de woeste gronden waarover ze heerst te beschermen, spreekt Maleficent een onherroepelijke vloek uit over Aurora, de pasgeboren dochter van de koning. Als Aurora groter wordt, raakt ze verstrikt in het conflict tussen het bosrijk waar ze zoveel van houdt en het menselijke koninkrijk waarvan ze de erfprinses is. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel vrede over het land kan brengen en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed veranderen. - Maleficent
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Maleficent
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Maleficent

Voortgedreven door wraak en een groot verlangen om de woeste gronden waarover ze heerst te beschermen, spreekt Maleficent een onherroepelijke vloek uit over Aurora, de pasgeboren dochter van de koning. Als Aurora groter wordt, raakt ze verstrikt in het conflict tussen het bosrijk waar ze zoveel van houdt en het menselijke koninkrijk waarvan ze de erfprinses is. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel vrede over het land kan brengen en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed veranderen.
Waardering:
Acteurs: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley
Categorie: Actie
Familie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!