Maleficent (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voortgedreven door wraak en een groot verlangen om de woeste gronden waarover ze heerst te beschermen, spreekt...
Maleficent

Maleficent

Actie Familie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 33 min

Voortgedreven door wraak en een groot verlangen om de woeste gronden waarover ze heerst te beschermen, spreekt Maleficent een onherroepelijke vloek uit over Aurora, de pasgeboren dochter van de koning. Als Aurora groter wordt, raakt ze verstrikt in het conflict tussen het bosrijk waar ze zoveel van houdt en het menselijke koninkrijk waarvan ze de erfprinses is. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel vrede over het land kan brengen en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed veranderen.

Vloekopheffing Donker Ware liefde Vleugels Fantasiewereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Ronald
Mooie film en zeker mooi gemaakt.
Het verhaal op een andere manier verteld met een einde dat je niet verwacht.
Zeker de moeite waard.

Reviews

Shirley
Maleficent is een fee, verwondt door mensen en op haar beurt, wilt ze wraak. Maar een mensenkind overwint de haat en ze vergeeft. Een heel ander beeld van een fee, dan je gewent bent. Mooie fantasiefilm. Niet voor de allerkleinsten. En uiteindelijk is er herstel. Er zitten ook grappige momenten in de film, als de baby wortels gevoerd krijgt. Leuk om te zien.
Anne
Mooie film over het oude sprookje dat je de andere kant laat zien, een aanrader!
Junita
wij hebben echt genoten tijdens het kijken van deze film. het verhaal is erg leuk en spannend. het blijft ook boeien tot het einde toe. de beelden zijn af en toe prachtig en de special effects zijn ook dik in orde. prima acteerwerk. een echte aanrader. wij geven een 8.
Geert
Het sprookje van de Schone Slaapster maar dan toch helemaal anders dan wij het vroeger hoorden. Deze versie is positiever en leuker :-). Maleficent is een jonge fee die verliefd wordt op Stefan, een mensenjongen. Naarmate de tijd verloopt groeien ze uit elkaar omdat Stefan, verkeerde ambities in zijn hart laat groeien en als hem alles aangeboden wordt in ruil voor een daad van verraad, wint zijn ambitie het. Maleficent wordt verraden en is uit op wraak, die ze neemt op, nu Koning Stefan ondertussen, door zijn dochter te vervloeken tot een eeuwig slapen na het prikken aan een spinnenwiel. En vanaf hier verandert het verloop van het verhaal zoals ik het kende. De moeite om het zelf te ontdekken. Glansrol van Jolie in haar heldin- en schurken vorm. Is dit dan het echte Schone Slaper verhaaltje?
Ashna
Heel mooie film met zeer verrassende twist aan het verhaal. Deze versie is veel leuker om aan kinderen te vertellen voor het slapengaan. Heb er echt spijt van dat ik hem niet 3d ben gaan zien in de bios. Goed acteerwerk en prachtige beelden. Echt een sprookjesfilm waardig.Van de magische wezens tot aan de make-up en van de omgeving tot aan de kleding. Superieur! Van mij krijgt deze film een 8. Top!
Sander
Heerlijke film als je van fantasie houdt. De film is mooi gemaakt en ik heb genoten van angelina jolie in haar rol!!! Het verhaal loopt wat anders dan het oorspronkelijke sprookje, maar dat maakte de film eigenlijk des te mooier.
Er is weinig actie in de film, die ik eigenlijk wel had verwacht.
Al met al het kijken waard.
Nicole
Eigenlijk weer helemaal eens met de review van Alexander. Een waanzinnig mooie film, die erg overtuigend neergezet wordt. De film zit vol met exclusieve en prachtige scenes, de visual en special effecten zijn erg goed en overtuigend. Het is een hele aparte versie van het sprookje Doornroosje, welke nu neergezet wordt vol met magie, fantasie en vooral waanzinnig mooie beelden, zo mooi dat je je ogen uitkijkt. Deze film heeft mijn verwachtingen ver over treft. De cast is ook erg goed en zet een overtuigende personages neer, extra credits voor de rol van Angelina Jolie als Maleficent. Nogmaals een prachtige verassende film, die zeker gezien moet worden! Bij mij staat hij in de top 10!
Jitske
Wauw! wat een goede film! en zo mooi gemaakt. Ik vindt het echt een aanrader. Het is zo mooi omdat het vanuit een heel ander perspectief wordt gefilmd. Angelina Jolie en de andere acteurs spelen het super. In 1 woord prachtig. Ik zou hem zo nog een keer bestellen.
Alexander
'Maleficent' is het regisseerdebuut van Robert Stromberg, een gerenommeerd ontwerper van visuele effecten. In deze peperdure Amerikaans-Engelse coproductie zien de speciale effecten er dan ook uitstekend uit. En dit is noodzakelijk, want het sprookjesachtige verhaal dat wordt verteld, zit vol fantasie en magie. Alles wordt echter overtuigend en bijzonder sfeervol in beeld gebracht. De show wordt zonder twijfel gestolen door Angelina Jolie, die er als 'Maleficent' werkelijk bijzonder intrigerend uitziet. Dit is een leuke film voor jong en oud, waarin het goede het uiteindelijk haalt van het kwade. Iets wat wel vaker voorkomt bij producties van Disney. Deze prent is een aanrader!
Harry
onwaarschijnlijk gefilmd sprookje maar absoluut het kijken waard. Een prachtige verhaal, super decors en hele gave special effects maken deze film niet alleen geschikt voor kids maar ook zeer zeker voor volwassenen.Niet te vergeten een super hoofdrol van agelina. het goed tegen het kwaad, het duister tegen het licht en uiteindelijk overwint het licht en het goede...mooie boodschap indeze huidige wereld. gewoon kijken dus.
loading