Space Station 76 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep mensen (en verschillende robots) leven in een ruimtestation in een versie van de toekomst in de jaren...
Space Station 76

Space Station 76

Komedie Drama Sciencefiction
Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Een groep mensen (en verschillende robots) leven in een ruimtestation in een versie van de toekomst in de jaren '70. Wanneer een nieuwe Assistent-Kapitein aankomt zorgt ze onopzettelijk voor spanningen tussen de crew. Al snel steken lust, jaloezie en woede de kop op en wordt de situatie net zo gevaarlijk als de asteroïde die hun kant op komt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Space Station 76 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Alexander
'Space Station 76' is een merkwaardige Amerikaanse film geregisseerd door acteur Jack Plotnick. Het is zijn langspeelfilmdebuut. Op het eerste gezicht lijkt deze komedie een parodie op de sciencefictionfeuilletons uit de jaren zeventig. Komisch is de prent echter amper en als kijker kom je dan ook niet verder dan een sporadische glimlach. Ook als sciencefictionfilm stelt deze creatie teleur. Het verhaal speelt zich wel in de ruimte af, maar interessant of spannend wordt het nergens. Wat overblijft is een langdradige en vervelende praatfilm over relaties, die zich toevallig in de ruimte afspeelt en waar je met heel veel goede wil een vleugje maatschappijkritiek kunt in ontdekken. Deze met idiote en ongeloofwaardige personages bevolkte film is absoluut geen aanrader !
loading