Miele (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eigenzinnige Irene woont aan de kustlijn van Rome. Haar vriend en vader denken dat zij studeert, maar in werkelijkheid...
Miele

Miele

Drama
Taal: Italiaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 34 min

Eigenzinnige Irene woont aan de kustlijn van Rome. Haar vriend en vader denken dat zij studeert, maar in werkelijkheid smokkelt ze inslaapmiddelen voor honden van Mexico naar Italië. Werkend onder de naam Miele (honing), is het haar taak om terminaal zieken in waardigheid te laten sterven door ze het inslaapmiddel toe te dienen. Op een dag brengt ze een nieuwe 'cliënt' een fatale dosis, maar dan blijkt dat de man wel de wens heeft om te sterven, maar niet ziek is. Irene is vastbesloten niet verantwoordelijk te zijn voor zijn dood. Vanuit dit punt zijn Irene en de man, zijn naam is Grimaldi, ongewild tot elkaar veroordeeld. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee, waardoor Irene's leven voor altijd zal veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Miele aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading