Godzilla: Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we Joe Brody, een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst.
×
Godzilla
Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we Joe Brody, een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Godzilla
Geschreven door: Geert
   05-12-2014
De film is al beter dan de oude versie met Broderick, maar echt niveau haalt hij toch niet. noch de acteurs noch de effecten kunnen intrigeren. De film is trouwens veel te veel in het donker, je ziet contouren en dat is alles, jammer, want met de hedendaagse technologie kunnen ze zoveel meer. Het verhaal valt mee, de wereld wordt opgeschrikt door pre historische dieren die leven op kernenergie. Men dacht ze uitgeroeid te hebben maar blijkbaar niet en dus duiken ze een 50 tal jaar later opnieuw op, een mannetje en vrouwtje die klaar zijn om voort te planten. Op dat moment duikt hun natuurlijke vijand Godzilla op. Het komt dus tot een gevecht op leven en dood tussen de monsters, de mens kan alleen maar toekijken en hopen dat Godzilla overwint. Godzilla blijkt dus in tegenstelling tot in de andere films, aan de goeie kant te staan en geen bedreiging voor de mens,....het is eens een andere invalshoek. Maar voor mij dus geen geslaagde remake, noch op verhaal, noch op uitvoering.
Geschreven door: Serge
   29-11-2014
waardeloos en irritant. 80% van de film is in de nacht. Je ziet wat zaklampen en ledlichtjes. Het is meer een hoorspel. Je nauwelijks volgen wat er gebeurd elke keer als het spannend schijnt te zijn want het is aardedonker. Werkelijk erg irritant. Geen idee hoe het einde nu is. Uit de geluiden moet je maar opmaken wat er gebeurd. Je ziet niets. Zo vervelend. Werkelijk niet waard om te kijken je raakt alleen maar gefrustreerd. Tsja en het verhaal is ook nog eens flinterdun maar dat was te verwachten. Slecht!!!
Geschreven door: Sander
   25-10-2014
Ik vond de film saai, lang en ongeloofwaardig. Deze film is niet aan te raden; zonde van je tijd en geld. de graphics waren slecht en het verhaal ook.
Geschreven door: Junita
   20-09-2014
spektakel van de bovenste plan in deze actie film. het verhaal zit goed in elkaar en is vrij spannend. de actie en sensatie zijn continue aanwezig. de actie spettert er vanaf. het acteren is ook vrij goed. een aanrader voor fans van godzilla.
Schrijf zelf een review
loading