In Bloom (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kurt en Paul zijn twee leuke jongens die al weer een paar jaar met elkaar gaan. Het is voor beide hun eerste serieuze...
In Bloom

In Bloom

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Kurt en Paul zijn twee leuke jongens die al weer een paar jaar met elkaar gaan. Het is voor beide hun eerste serieuze relatie en ze lijken het perfecte koppel. De laatste tijd is de klad er een beetje ingekomen. Kurt houdt zich bezig met het dealen van joints en leeft met de dag en vindt dat wel best. Paul is wat serieuzer en is uitgekeken op zijn baantje bij de lokale supermarkt. Eigenlijk wil hij weg uit Chicago en naar Parijs waar zijn familie woont om meer uit het leven te halen. Dan ontmoet Kurt op een feestje de opdringerige Kevin, die regelmatig wat joints bij hem koopt. Hij heeft overduidelijk interesse in Kurt en ze beginnen te daten. Kurt komt er achter dat hij eigenlijk wat mist en breekt impulsief met Paul, een beslissing die hij zal betreuren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In Bloom aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading