De 3 Biggetjes de musical (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De musical kan worden gezien als een vervolg op het klassieke sprookje De wolf en de drie...
De 3 Biggetjes de musical

De 3 Biggetjes de musical

Musical Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2024 Duur: 1 u 37 min

De musical kan worden gezien als een vervolg op het klassieke sprookje De wolf en de drie biggetjes', en start wanneer de boze wolf al flink op leeftijd is. Al vele jaren probeert wolf Baltimoor de drie biggen te vangen, maar steeds zonder succes. De biggen bouwden elk een eigen huis: een van stro, een van hout en een van steen. De eerste twee wist hij nog wel omver te blazen, maar het stenen huis was zelfs voor Baltimoor teveel van het goede. Ondanks zijn verwoede pogingen krijgt de wolf de biggen maar niet te pakken. Hoewel twee biggen inmiddels naar het buitenland zijn verhuisd, zint Baltimoor nog altijd wraak op de derde big in haar stenen huis. Hij geeft zijn drie zonen de opdracht de drie dochters van de big te pakken. De beloning? De prestigieuze wolvenhoorn! Zal Baltimoor slagen in zijn snode opzet?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading