Baghead (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na het overlijden van haar vervreemde vader krijgt Iris te horen dat ze zijn oude, verwaarloosde pub heeft geërfd. Ze weet...
Baghead

Baghead

Horror
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 31 min

Na het overlijden van haar vervreemde vader krijgt Iris te horen dat ze zijn oude, verwaarloosde pub heeft geërfd. Ze weet echter niet dat in de kelder van het gebouw Baghead woont, een gedaantewisselend wezen dat in de doden kan transformeren. Iris krijgt het idee om wanhopige, rouwende mensen tegen betaling te herenigen met hun geliefden. Zo is weduwnaar Neil bereid om 2000 EUR in cash neer te leggen voor slechts een paar minuten met zijn overleden vrouw. Al snel ontdekken ze dat het breken van de twee-minuten-regel angstaanjagende gevolgen kan hebben. Samen met haar beste vriendin Katie moet Iris vechten om Baghead onder controle te houden, voordat die hen vernietigt.

Spanning Griezelig Duister Rouw en verlies Griezelig kleurgebruik Heden Oude pub

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading