Zielona granica (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Green Border. Na haar verhuizing naar Podlasie wordt psychologe Julia onvrijwillig getuige van en deelnemer aan...
Zielona granica

Zielona granica

Drama
Taal: Pools Jaar: 2023 Duur: 2 u 26 min

Green Border. Na haar verhuizing naar Podlasie wordt psychologe Julia onvrijwillig getuige van en deelnemer aan dramatische gebeurtenissen aan de Pools-Wit-Russische grens. Ze is zich bewust van de risico's en juridische gevolgen en sluit zich aan bij een groep activisten die vluchtelingen helpen die kamperen in de bossen in het gebied dat onder de noodtoestand valt. Tegelijkertijd proberen een Syrische familie die de burgeroorlog ontvlucht en hun Afghaanse leraar, niet wetende dat ze het slachtoffer zijn van politieke fraude door de Wit-Russische autoriteiten, de grenzen van de Europese Unie te bereiken. In Polen brengt het lot hen samen met Julia en de jonge grenswacht Jan.

Emotioneel Vluchtelingencrisis Grimmige grens 2020s Grensgebied

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading