Already Gone (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De eenzame tiener Robinson gebruikt zijn graffiti om te ontsnappen aan zijn mishandelende stiefvader Martin, met wie...
Already Gone

Already Gone

Drama
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 28 min

De eenzame tiener Robinson gebruikt zijn graffiti om te ontsnappen aan zijn mishandelende stiefvader Martin, met wie hij samenwoont in Coney Island. Robinson is verliefd op Martins vriendin Keesha, een exotische danseres. Wanneer Martin probeert Keesha seksueel uit te buiten, redt Robinson haar en vluchten de twee Brooklyn uit, waarbij ze een auto en een tas vol drugsgeld van Martin stelen. Onderweg ervaren ze een nieuwe wereld en Robinsons liefde voor Keesha groeit. Ze stranden in het landelijke Colorado en worden opgevangen door de knappe aspirant-kunstenaar Edwin en zijn familie. Wanneer Keesha voor Edwin valt, voelt Robinson zich verraden en gebroken. Ondertussen zit Martin hen op de hielen.

Tienerdrama Graffiti kunst Stedelijk vs. Landelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading