Cascade (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier vrienden gaan op een trektocht die hun laatste hoogtepunt zou moeten zijn voordat ze uit elkaar gaan en naar de...
Cascade

Cascade

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 32 min

Vier vrienden gaan op een trektocht die hun laatste hoogtepunt zou moeten zijn voordat ze uit elkaar gaan en naar de universiteit of een andere carrière gaan. Alex, Jesse en Em worden door hun slimme, sensatiezoekende vriend Vince naar een verboden gebied van het nationale park geleid. Ze stuiten op de overblijfselen van een vliegtuigcrash in het bos en ontdekken het lichaam van de piloot naast een grote lading cocaïne. De vier zijn al snel het doelwit van een bende misdadigers die ook op zoek zijn naar hetzelfde vliegtuig en de drugs. Ze raken allemaal verwikkeld in een gewelddadige gijzeling die ze misschien niet zullen overleven.

Spannend Gevaarlijk Overleving Natuur 2023 Wildernis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading