Night Swim (2024) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ray Waller is een voormalige Major League-honkbalspeler die door een degeneratieve ziekte met vervroegd pensioen moet....
Night Swim

Night Swim

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2024 Duur: 1 u 34 min

Ray Waller is een voormalige Major League-honkbalspeler die door een degeneratieve ziekte met vervroegd pensioen moet. Hij betrekt een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve, tienerdochter Izzy en zoontje Elliot. Ray hoopt stiekem, tegen alle verwachtingen in, terug te keren als professionele honkbalspeler en overtuigt Eve ervan dat het glinsterende zwembad in de achtertuin van het nieuwe huis leuk zal zijn voor de kinderen en hem fysiotherapie zal bieden. Maar een duister geheim uit het verleden van het huis ontketent een kwaadaardige kracht die de familie meesleurt naar de diepte van onontkoombare terreur.

Angstaanjagend Mysterieus Hoop Visuele terreur Heden Zwembad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading