Beraber (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De veertienjarige Zeki worstelt met het recente verlies van zijn moeder. Zijn leven wordt opnieuw ondersteboven gehaald...
Beraber

Beraber

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 18 min

De veertienjarige Zeki worstelt met het recente verlies van zijn moeder. Zijn leven wordt opnieuw ondersteboven gehaald als zijn vader Mahir besluit om van Rotterdam naar Istanbul te verhuizen. Ze komen te wonen in een luxe gemeenschap, afgesloten van de stad door hoge muren. Terwijl Mahir elke dag naar de bank gaat om te werken, moet Zeki de rest van de zomervakantie alleen doorbrengen. In zijn drang naar vrijheid besluit hij de andere kant van de muur te ontdekken. Zeki komt in een arme buurt terecht en raakt bevriend met Kemal en een groepje straatkinderen die hun geld verdienen met zakkenrollen.

Levendig Vriendschap Contrast Istanbul straten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading