De Poel (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee gezinnen zetten tijdens een trektocht hun tenten op aan de oevers van een idyllische poel in het bos. Jan, een...
De Poel

De Poel

Nederlandstalig Horror
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 16 min

Twee gezinnen zetten tijdens een trektocht hun tenten op aan de oevers van een idyllische poel in het bos. Jan, een onzekere puber, is heimelijk verliefd op Emilie, maar zij valt voor de charmes van Jans oudere broer Marco. 's Nachts wordt Jan wakker van een vrouwenstem, die hem toefluistert te komen zwemmen in de poel. Is het de verleidelijke bosheks Jenny, waarover Jans vader bij het kampvuur vertelde, die hem roept?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Poel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Alexander
'De Poel' is een Nederlandse horrorfilm geregisseerd door Chris W. Mitchell. Het verhaal dat wordt verteld, is eigenlijk een ouderwetse spookhistorie en bijgevolg is de film vrij voorspelbaar. Het scenario is nogal zwak. De dialogen zijn eerder mager. Het camerawerk is in orde, maar er zijn wel veel donkere scènes. Het acteerwerk is vrij povertjes en overtuigd niet helemaal. De film heeft tamelijk spannende momenten, maar wordt al snel te langdradig. Sommige scènes worden te lang uitgesponnen. De reacties van de personages zijn op sommige momenten net iets te ongeloofwaardig. Geen onaardige poging, maar beslist voor verbetering vatbaar.
loading