The Christmas Challenge (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Laura Ross heeft een regionale podcast waar ze samen aan werkt met haar oude vriend en producent Paul. Het...
The Christmas Challenge

The Christmas Challenge

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 22 min

Laura Ross heeft een regionale podcast waar ze samen aan werkt met haar oude vriend en producent Paul. Het tweetal wordt uitgedaagd om hun persoonlijke en professionele relaties opnieuw te definiŽren wanneer een luisteraar de dagelijkse 'Christmas Challenge' ter bevordering van saamhorigheid voorlegt als activiteit. Er ontstaan complicaties wanneer Laura en Paul de kans krijgen om opgepikt te worden door een nationaal podcastnetwerk en ze indruk proberen te maken op de directeur van het netwerk die hun team voor de maand december komt versterken.

Gezelligheid Feel-good Kerstsfeer Kerstversieringen Hedendaags Kerstboerderij

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading