Champions (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marcus Aldridge, een temperamentvolle minor-league basketbalcoach, wordt na een reeks verliezen ontslagen. Hij komt in...
Champions

Champions

Komedie Drama
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 59 min

Marcus Aldridge, een temperamentvolle minor-league basketbalcoach, wordt na een reeks verliezen ontslagen. Hij komt in de juridische problemen na een aanrijding met een politieauto. Op last van de rechtbank moet hij een taakstraf vervullen en coacht hij een basketbalteam dat bestaat uit spelers met een verstandelijke beperking. Marcus staat aanvankelijk apathisch tegenover de opdracht en is er niet van overtuigd dat de groep enig potentieel heeft als team. Uiteindelijk raakt hij gemotiveerd om de spelers in vorm te krijgen als hij zich realiseert dat een wedstrijd met hen in de Special Olympics een stap kan zijn om zijn oude baan terug te winnen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading