You're Killing Me (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De arme Eden droomt ervan om naar een elitaire school te gaan. Via de rijke ouders van schoolgenoot Barrett...
You're Killing Me

You're Killing Me

Horror Thriller
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 31 min

De arme Eden droomt ervan om naar een elitaire school te gaan. Via de rijke ouders van schoolgenoot Barrett hoopt ze een aanbevelingsbrief te krijgen. Met haar vriendin Zara gaat ze naar Barrett's jaarlijkse feest om hem te overtuigen. Op zijn telefoon treft Eden bewijsmateriaal aan dat hem in verband brengt met de verdwijning van een studente. Verontrust door de ontdekking sluit Eden zich met Zara op in een grote slaapkamer. Het feest loopt uit de hand als Barrett en zijn vrienden hun toevlucht nemen tot steeds wanhopiger maatregelen om de telefoon te bemachtigen. Ze zullen er alles aan doen om hun toekomst te beschermen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading