Hunt Her, Kill Her (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wanhopige en jonge moeder Karen neemt een baan aan als nachtwaker in een grote meubelfabriek. Haar is...
Hunt Her, Kill Her

Hunt Her, Kill Her

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 25 min

De wanhopige en jonge moeder Karen neemt een baan aan als nachtwaker in een grote meubelfabriek. Haar is verteld dat zij de enige is die op dat moment werkt. Maar nadat ze een vreemd voertuig op de parkeerplaats heeft zien staan en een deur van de fabriek op een kier heeft gevonden, krijgt ze het gevoel dat ze misschien toch niet alleen is. Weldra belandt Karen in een onverwachte overlevingsstrijd wanneer ze het doelwit wordt van sinistere gemaskerde indringers. Karen zal haar sluwe instincten en barbaars geweld moeten gebruiken om de nacht levend door te komen.

Vrouwelijk hoofdpersonage Spannend Psychologische spanning Overlevingsthriller Achtervolging Hedendaags Industriële omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading