Death Clique (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee beste vriendinnen worden jaloerse rivalen wanneer een nieuwe student in de picture komt. Wanneer één van hen...
Death Clique

Death Clique

Drama Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Twee beste vriendinnen worden jaloerse rivalen wanneer een nieuwe student in de picture komt. Wanneer één van hen verdwijnt, verdenkt de moeder van het slachtoffer direct haar dochters beste vriendin van moord. 'Death Clique' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de moord op Skylar Neese, door haar vriendinnen Rachel Shoaf en Sheila Eddy.

Spannende onthullingen Duistere toon Verraad Donkere esthetiek High school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Death Clique is een verfilmd naar een waargebeurd verhaal over het 16 jarige meisje Skylar Neese, ze werd vermoord rond middernacht op 6 Juli 2012 en haar lichaam werd gevonden op 16 Januari 2013. Door deze gebeurtenis maakt dit de film nog extra indrukwekkend en emotioneel. De verhaallijn wordt rustig opgebouwd naar een spannend niveau is aangrijpend en laat een indruk bij je achter. Actrice Tina Ivlev zet in deze film een overtuigende personage neer als Ashley Tralman, de rol van het slachtoffer Sara Cowan (Skylar Neese),wordt voortreffelijk gespeeld door actrice Lexi Ainsworth. Mijn complimenten gaan ook zeker uit naar de drie jonge actrices, knap als je zo'n karakters neer kunt zetten! Zeker een goede film wat mij aan betreft, en je wordt ook even weer met de neus op de feiten gedrukt hoe snel tieners zich kunnen laten beinvloeden wat op vandaag de dag nog steeds gebeurd, dus een goede boodschap!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Wanda
Wij vonden het een goede film, wel een beetje voorspelbaar hoe het gaat aflopen, hier uit blijkt hoe broos een vriendschap kan zijn en zet je wel aan het denken, kan de film wel aan raden
Kylie
Wat is Death Clique een indrukwekkende film zeg, met een spannend maar ook een triest verhaal.
Dat het een waargebeurde verhaal is maakt het ook nog erg.
De acteurs spelen ook heel goed vind ik.
Deze film geef ik een 9!
Ik raad het mensen aan om deze thriller te kijken ik zat helemaal in het verhaal.
Joyce
Een heel heftig verhaal, dat ieder van ons vast eens heeft gehoord, maar het echt zien is echt heel heftig. Spannend verhaal, goed in elkaar gezet met overtuigende personages.
Het oogt lichtelijk als een hele meisjes-achtige film, maar je wordt blij verrast door de thriller-elementen en de spannende opbouw. Een leuke film voor een spannende zaterdagavond.
Patricia
Wat een verhaal het zal je maar gebeuren heel mooi in elkaar gezet dus als je van drama houdt, zeker een aanrader. Een goede wegkijkfilm als er een avond niks op de tv is.
De film krijgt van mij een 7. Deze film laat ook zien hoe onvoorspelbaar mensen kunnen zijn en hoe beïnvloedbaar zelfs na zo'n lange vriendschap.
Anoniem
Ontzettend mooi maar triest drama: hoort niet helemaal thuis bij het genre thriller naar mijn mening. Verwacht niks spectaculairs: tv-film voor de waargebeurde verhalen op woensdagavond (?) maar desalniettemin triest dat dit soort dingen gebeuren! Het feit dat dit op waargebeurde feiten berust, geeft de film kracht
jessica
Death Clique is een spannend drama. Het is en verschrikkelijk verhaal waarbij een tiener het dupe word van jaloezie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maakt het verhaal helemaal verschrikkelijk. Er zit een goeie boodschap in de film: dat je altijd jezelf moet blijven met je eigen mening. Goeie film met goede acteurs, Ik geef de film een 9
loading