The Adults (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een korte reis terug naar huis verandert in een langer verblijf wanneer Eric klem komt te zitten tussen het afspreken...
The Adults

The Adults

Komedie Drama
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 28 min

Een korte reis terug naar huis verandert in een langer verblijf wanneer Eric klem komt te zitten tussen het afspreken met zijn twee zussen en het veroveren van zijn oude pokergroep. Hoe meer Eric zijn bezoek verlengt om te bewijzen dat hij nog steeds de beste pokerspeler van de stad is, hoe moeilijker het wordt om de oude breuklijnen in zijn relatie met zijn zus Rachel te vermijden. Terwijl hun zusje Maggie de intieme wereld die ze ooit deelden probeert te herscheppen, worden Eric en Rachel geconfronteerd met de kloof tussen hun jeugd en de volwassenen die ze nu zijn geworden.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading