Toscaanse Bruiloft (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, het luxe, vrijstaande landhuis waar ze ook wonen, in...
Toscaanse Bruiloft

Toscaanse Bruiloft

Komedie Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 44 min

Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, het luxe, vrijstaande landhuis waar ze ook wonen, in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar.. twee keer.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Toscaanse Bruiloft aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film

Reviews

Joyce
Een absolute topfilm van Nederlandse bodem! Ik was echt onder de indruk, heel grappig en zo leuk romantisch, iedereen zou ik deze film aanraden. Door de geweldige cast en de leuke sketches is deze film heerlijk om naar de kijken, lekker op de bank met een bak chips, je vergeet je chips nog op te eten, zoveel lol had ik erom. Je wordt heerlijk meegenomen naar een eiland vol fiasco's.
Anoniem
De film viel mij wat tegen. Waar het op neerkomt is dat er steeds op één en dezelfde locatie een bruiloft plaatsvindt. De verhaallijn is dan wel net iets anders van elk huwelijk. Jan Kooijman speelt zijn rol wel weer goed. Voor een zondagmiddag is deze film best aan te raden. Ook de andere acteurs spelen hun rol goed, alleen dus beetje saai verhaal.
Anoniem
Echt een leuke film
Anoniem
Het is een romatische feel good movie. Het deed me een heel klein beetje denken aan de Engelse film: Four Weddings and a Funeral. De locatie waar de film zich afspeelt is prachtig. Je krijgt meteen zin om een vakantie naar Italië te boeken. Natuurlijk is alles wel een beetje geromantiseerd.
Adrianne
Topfilm!
loading