Kooky: Ondra heeft astma en wordt gedwongen om zijn stoffige lievelingsknuffel Kooky weg te gooien. Kooky belandt op een enorme vuilnisbelt, komt plotseling tot leven en rent van schrik een mysterieus bos in. Daar ontmoet Kooky de behulpzame boswachter Hergot, maar ook de gemene Anushka. Kooky beleeft de meest fantastische avonturen op zijn weg terug naar huis.
×
Kooky
Ondra heeft astma en wordt gedwongen om zijn stoffige lievelingsknuffel Kooky weg te gooien. Kooky belandt op een enorme vuilnisbelt, komt plotseling tot leven en rent van schrik een mysterieus bos in. Daar ontmoet Kooky de behulpzame boswachter Hergot, maar ook de gemene Anushka. Kooky beleeft de meest fantastische avonturen op zijn weg terug naar huis.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Kooky
Geschreven door: filip
   24-08-2014
prachtige verfilming van een kinderdroom,nml dat zijn beertje kan spreken en leven in zijn eigen wereldje verhaal zat goed in elkaar en was goed samengesteld,het is zoals het leven van mensen maar dan vanuit kinderenhun standpunt en onder de aandacht gebracht door de poppen het leven was ook hard en er moest gestreden worden om te overleven,iets wat nu ook nog teveel voorkomt,maar de vriendschap van het jongetje voor zijn knuffel kent geen grenzenen is echt mooi aangetoond
Schrijf zelf een review
loading